Verzuimadviseur (HR) – regio Leiden

Introductie

Ben jij thuis in Wet Poortwachter en ben je in staat om complexe dossiers te doorzien en het management hierover te adviseren?

Organisatie

Deze relatief grote organisatie kenmerkt zich door een fijne werksfeer, veel gelach en een no-nonsense houding. Denk jij hierin te passen?

Functie

Als verzuimadviseur adviseer je het management over de lopende trajecten. Indien nodig wordt er gebruik gemaakt van een Arbodienst maar men is van plan volledig over te gaan op een eigen regie model. Jij fungeert als de schakel tussen alle partijen, waarbij je het medewerkersbelang niet uit het oog verliest maar zo objectief mogelijk beoordeelt.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we iemand met HBO werk- en denkniveau. Het liefst heb je een opleiding afgerond gericht op verzuim (HR) of vergelijkbaar en hierin enige jaren werkervaring opgedaan, maar belangrijker is dat jij als doel hebt het verzuim zo laag mogelijk te krijgen.

Wat dus wel echt belangrijk is:

  • Je bent een stevige gesprekspartner en je communiceert duidelijk, afspraak is afspraak
  • Je kunt goed luisteren, doorvragen en je hebt een goed inlevend vermogen
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Aanbod

Een zeer mooi bedrijf, prima secundaire voorwaarden en een salaris van max € 3.500,- op fulltime basis. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609