Technische functies

Wikiwork werving en selectiebureau uit Alphen aan den Rijn bemiddelt onder andere in technische functies. Onder technische functies vallen onder meer:

  • Engineer
  • Technisch Inkoper
  • Project Manager

WIKIWORK & TECHNISCHE FUNCTIES

In de afgelopen jaren hebben wij ons bij Wikiwork ontwikkeld tot specialist bij het werven en selecteren van kandidaten voor technische functies. Niet alleen op management, maar ook op uitvoerend gebied hebben al onze consultants inmiddels diverse technische functies ingevuld. Binnen de engineering hebben wij regelmatig mogelijkheden, denk hierbij aan design engineer, test engineer of service engineer.

Na een goed gesprek over de organisatie, de wensen, de eisen en de collega’s starten wij een  traject waarin we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Onze database, het netwerk en de kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

AAN DE SLAG IN EEN TECHNISCHE FUNCTIE

Welke competenties je nodig hebt om in de technische functie aan de slag te gaan hangt af van het type organisatie waarvoor je gaat werken. Waar bij het ene bedrijf de werkzaamheden beperkt blijven tot de basis werkzaamheden van techniek, is bij andere organisaties zeer specialistische technische kennis vereist.

WAAROM WIKIWORK VOOR UW TECHNISCHE FUNCTIES?

De vele jaren ervaring in bemiddeling van technische functies zegt misschien wel genoeg: wij weten de juiste kandidaat te vinden. Door Wikiwork uw openstaande functies te laten invullen houdt u meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen als ondernemer of manager. U heeft geen zorgen meer over het vinden van de juiste persoon voor de vacature.

TECHNISCHE FUNCTIE IN IEDERE BRANCHE?

Voor vrijwel iedere branche hebben onze consultants in het verleden technische functies ingevuld. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat voor bij de functie!

WIKIWORK SUCCESFACTOREN:

  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere werving- en selectieprocedure
  • Veel aandacht voor persoonlijkheid en achtergrond van kandidaten