Secretariële functies

Wikiwork werving en selectiebureau uit Alphen aan den Rijn bemiddelt onder andere in secretariële functies. Onder secretariële functies vallen onder meer:

  • Secretaresse
  • Directiesecretaresse
  • Personal Assistant
  • Office manager

WIKIWORK & SECRETARIËLE FUNCTIES

In de afgelopen jaren hebben we ons bij Wikiwork ontwikkeld tot specialist bij het werven en selecteren van kandidaten voor secretariële functies. Niet alleen op management, maar ook op uitvoerend gebied hebben al onze consultants diverse secretariële functies ingevuld.

Na een goed gesprek over de organisatie, de wensen, de eisen en de collega’s starten wij een traject waarin we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Onze database, het netwerk en de kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

AAN DE SLAG IN EEN SECRETARIËLE FUNCTIE

Er wordt op het internet veel geschreven over secretariële functies. Maar wat houdt het nu precies in? Je neemt een belangrijke positie in binnen de organisatie. Niet alleen houd je bezig met het verwerken van digitale stukken, je bent vaak ook de intermediair tussen de directie en (een deel van) de organisatie.

WAAROM WIKIWORK VOOR UW SECRETARIËLE FUNCTIES?

Wij weten waar we een goede secretaresse of personal assistent kunnen vinden. Door Wikiwork uw openstaande secretariële functies te laten invullen houdt u meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen als ondernemer of manager. U heeft geen zorgen meer over het vinden van de juiste persoon voor de vacature.

SECRETARIËLE FUNCTIES IN IEDERE BRANCHE?

Voor vrijwel iedere branche hebben onze consultants in het verleden secretariële functies ingevuld. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat!

WIKIWORK SUCCESFACTOREN:

  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere werving- en selectieprocedure
  • Veel aandacht voor persoonlijkheid en achtergrond van kandidaten