Logistieke functies

Wikiwork werving en selectiebureau uit Alphen aan den Rijn bemiddelt onder andere in logistieke functies. Onder logistieke functies vallen onder meer:

  • Inkoop manager
  • Productie planner
  • Logistiek medewerkers

WIKIWORK & LOGISTIEKE FUNCTIES

In de afgelopen jaren hebben we ons bij Wikiwork ontwikkeld tot specialist bij het werven en selecteren van kandidaten voor  logistieke functies. Niet alleen op management, maar ook op uitvoerend gebied hebben onze consultants diverse logistieke functies ingevuld.

Na een goed gesprek over de organisatie, de wensen, de eisen en de collega’s starten wij een traject waarin we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Onze database, het netwerk en de kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

AAN DE SLAG IN EEN LOGISTIEKE FUNCTIE

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Je kunt dus binnen diverse disciplines werkzaam zijn, bij de inkoop, planning of distributie.

WAAROM WIKIWORK VOOR LOGISTIEKE FUNCTIES?

Door Wikiwork uw openstaande logistieke functies te laten invullen houdt u meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen als ondernemer of manager. U heeft geen zorgen meer over het vinden van de juiste persoon voor de vacature.

LOGISTIEKE FUNCTIES IN IEDERE BRANCHE?

Voor vrijwel iedere branche hebben onze consultants in het verleden logistieke functies ingevuld. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat!

WIKIWORK SUCCESFACTOREN:

  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere werving- en selectieprocedure
  • Veel aandacht voor persoonlijkheid en achtergrond van de kandidaat