HRM functies

Wikiwork werving en selectiebureau uit Alphen aan den Rijn bemiddelt onder andere in HRM functies. Onder HRM functies vallen onder meer:

  • HR Manager
  • HR Medewerker
  • HR Adviseur(s)
  • Recruiter
  • C&B adviseur

WIKIWORK & HRM FUNCTIES

Een blik op de LinkedIn pagina’s van onze consultants en je weet genoeg: wij weten hoe HRM (Human Resource Management / Personeelszaken) werkt. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat onze consultants zich door de jaren heen hebben ontwikkeld tot specialist bij het werven en selecteren van kandidaten voor HRM functies. Niet alleen op management, maar ook op uitvoerend gebied hebben al onze consultants diverse HR functies ingevuld.

Na een goed gesprek over de organisatie, de wensen, de eisen en de collega’s starten wij een traject waarin we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Onze database, het netwerk en de kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

AAN DE SLAG IN EEN HRM FUNCTIE

Welke competenties je nodig hebt om in de HRM functie aan de slag te gaan hangt af van het type organisatie waarvoor je aan de slag gaat. Waar bij het ene bedrijf de werkzaamheden beperkt blijven tot de basis werkzaamheden van HRM, wordt bij andere organisaties verlangd dat ook veranderingsprocessen worden meegenomen.

WAAROM WIKIWORK VOOR UW HRM FUNCTIES?

De vele jaren ervaring in HRM functies zeggen misschien wel genoeg: wij weten hoe HRM werkt. Door Wikiwork uw openstaande HRM functies te laten invullen houdt u meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen als ondernemer of manager. U heeft geen zorgen meer over het vinden van de juiste persoon voor de vacature.

HRM FUNCTIES IN IEDERE BRANCHE?

Voor vrijwel iedere branche hebben onze consultants in het verleden commerciële functies ingevuld. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat!

WIKIWORK SUCCESFACTOREN:

  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere werving- en selectieprocedure
  • Veel aandacht voor persoonlijkheid en achtergrond van de kandidaat