Commerciële functies

Wikiwork werving- en selectiebureau uit Alphen aan den Rijn bemiddelt onder andere in commerciële functies. Onder commerciële functies vallen onder meer:

  • (Junior) Accountmanager
  • Verkoopmedewerker
  • Sales manager

WIKIWORK & COMMERCIËLE FUNCTIES

In de afgelopen jaren hebben de consultants bij Wikiwork zich ontwikkeld tot specialist bij het werven en selecteren van kandidaten voor commerciële functies. Niet alleen op sales, maar ook op marketing gebied hebben wij diverse functies ingevuld.

Na een goed gesprek over de organisatie, de wensen, de eisen en de collega’s starten wij een traject waarin we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Onze database, het netwerk en de kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

AAN DE SLAG IN EEN SALES FUNCTIE

Als sales- of verkoopmedewerker ben je dagelijks bezig met het acquireren van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt veelal met targets en doelstellingen die aangeven hoeveel omzet je in een bepaalde periode moet genereren. Door je proactieve houding en tomeloze ambitie zie je als sales medewerker overal kansen, en weet deze op gestructureerde wijze om te zetten naar omzet voor je werkgever.

AAN DE SLAG IN EEN MARKETING FUNCTIE

Als medewerker of manager in een marketing functie ben je constant bezig met het onderzoeken van de klantbehoefte, het realiseren van campagnes en het opzetten van plannen en strategieën. Dit alles om de organisatie onder een zo groot mogelijk deel van de doelgroep bekendheid te geven.

WAAROM WIKIWORK VOOR COMMERCIËLE FUNCTIES?

Door Wikiwork uw openstaande commerciële functies te laten invullen houdt u meer tijd over voor zaken die er voor u toe doen als ondernemer of manager. U heeft geen zorgen meer over het vinden van de juiste persoon voor de vacature.

COMMERCIËLE FUNCTIES IN IEDERE BRANCHE?

Voor vrijwel iedere branche hebben onze consultants in het verleden commerciële functies ingevuld. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat!

WIKIWORK SUCCESFACTOREN:

  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere werving- en selectieprocedure
  • Veel aandacht voor persoonlijkheid en achtergrond van kandidaten