Traffic coördinator – regio Leiden ON HOLD

Traffic coördinator – regio Leiden ON HOLD

Introductie

Ben jij een échte regelaar, spreek je Spaans en ben je handig met SAP? In deze functie ben je ondersteunend aan de sales en voer je alle verkochte opdrachten uit, heb je allerlei contacten en ben je spin in het web.

Organisatie

Deze kleine organisatie is het Europese hoofdkantoor van een veel groter bedrijf waar 50.000 mensen werken. Zij werken met een duurzaam product en verkopen dit aan diverse partijen in Europa (voornamelijk Italië en Spanje). Je hebt veel contact met het hoofdkantoor, gevestigd in Zuid-Amerika, daarnaast met de klanten in Europa. Je werkt in een klein (10 medewerkers) maar superhecht team.

Functie

In deze functie ben je met name bezig met de coördinatie omtrent het bestelproces. Het hele bestelproces wordt administratief verwerkt in SAP (Hana). Wat ga je doen?

  • Voorbereiden en invoeren van verkooporders
  • Opmaken en verzenden van documenten naar klanten en havenpersoneel
  • Controleren van douane-documenten
  • Tevreden en up-to-date houden van klanten

Functie-eisen

Voor deze functie is het een grote pré dat je Spaans spreekt. Je hebt veel contact met Spaanse klanten en met het hoofdkantoor in Zuid Amerika, via telefoon en per email, veelal in het Engels maar vaak ook in het Spaans. Verder:

  • Heb je HBO werk- en denkniveau (om zo ook verbetervoorstellen te doen)
  • Spreek en schrijf je vloeiend Engels en Spaans (bij voorkeur ook Nederlands)
  • Heb je enige kennis van SAP of een vergelijkbaar systeem
  • Heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ben je flexibel, gezellig en ben je een aanpakker
  • Ben je handig met de office pakketten

Aanbod

Een leuke, afwisselende baan, in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Bij voorkeur ben je fulltime inzetbaar, maar 32 uur is bespreekbaar.
Je salaris ligt tussen de € 2.500,- € 2.750,- op fulltime basis. Vakantiegeld wordt maandelijks toegevoegd aan je salaris, dat komt er nog bij. Er is een goede pensioenregeling en er zijn regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Traffic coördinator – regio Leiden ON HOLD

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

HR adviseur – regio Leiden

Introductie Heb jij WÉL een 9-5 mentaliteit? Dat komt goed uit! Bij deze organisatie worden ze niet blij van overwerken en wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Wil jij werken bij een innovatieve en snel groeiende retail organisatie? Heb jij genoeg kennis & ervaring van personeelsbeleid, verzuim en reïntegratie om de HR-afdeling

Lees meer »

Allround officemanager – regio Amsterdam

Introductie Help jij jouw collega’s graag uit de brand en sta jij vooraan als er op kantoor iets geregeld of georganiseerd moet worden? Voel jij je op je plek in een baan met veel vrijheid, waarin je zelf nieuwe kansen aangrijpt en ziet (en doet!) wat er moet gebeuren? Dit gespecialiseerde bureau met kennis van

Lees meer »

Productieleider – Regio Alphen aan den Rijn

Introductie Kun jij tegen hectiek en vind je het leuk om mee te werken aan verdere groei van deze duurzame start-up? Heb je daarnaast technische skills en kun je zeer goed met mensen omgaan? Reageer dan snel! Productieleider – Regio Alphen aan den Rijn

Lees meer »
Schuiven naar boven