Secretaresse – regio Den Haag

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw prille carrière en wil je werken bij een mooi advocatenkantoor waar je de kneepjes van het secretaressevak kan verfijnen, lees dan snel verder en reageer!

Organisatie

Deze internationaal opererende organisatie is actief binnen verschillende secties en met 30 kantoren wereldwijd een grote speler op de markt. Er heerst een goede sfeer, hard werken met een lach is het motto. Het is druk, dus versterking is zeer welkom.

Functie

Deze combinatiefunctie is afwisselend. Je kan “proeven” aan verschillende afdelingen. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je werkt gemiddeld 2,5 dag per week aan de (drukke) receptie, het hart van de organisatie. Hier komen de (internationale) telefoongesprekken binnen die jij op een professionele / klantvriendelijke wijze verwerkt.
  De vergaderzalen worden door jou gereserveerd, koeriers komen en gaan, bezoekers krijgen een lekkere kop thee/koffie en jij doet dit alles met jouw natuurlijke charme

 • De overige 2,5 dag werk je op het secretariaat op de sectie IE. In deze rol verzorg je, samen met jouw collega’s, de secretariële ondersteuning van 15 advocaten. Het gaat hier om juridische stukken uitwerken
  (in het Nederlands en Engels), agendabeheer, boeken van reizen en het voorbereiden van presentaties in PowerPoint. Tevens verzorg je de administratie die bij een nieuwe zaak komt kijken zoals het aanmaken van een dossier, indienen van stukken en het bewaken van het declaratieproces

Functie eisen

Wat maakt jou een passende kandidaat:

 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau 4 afgerond op secretarieel gebied
 • Enige werkervaring in een secretaresse functie is prettig, zodat je weet wat je kunt verwachten
 • Je bent representatief en beschikt over een goede telefoonstem
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, in woord en geschrift
 • Je bent pro-actief, flexibel, stressbestendig en bovenal collegiaal
 • Je kan goed overweg met Microsoft Office en nieuwe systemen leren zie jij als een uitdaging
 • Je bent woonachtig in de regio Den Haag en bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar

Het werk is afwisselend binnen een dynamische en internationale omgeving. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een dienstverlenende instelling. Daarnaast ben je geïnteresseerd in en betrokken bij wat er binnen de afdeling speelt.

Aanbod

Een baan met uitzicht op een dienstverband voor de lange termijn. Een echte rol om in te groeien en deel uit te maken van een team. Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. persoonlijke ontwikkeling) en een passend salaris (afhankelijk van ervaring).

Inlichtingen

José Wijkens 06-48540835