Projectmanager (techniek) – regio DH/Rotterdam

Introductie

Vind jij het leuk om wereldwijde projecten soepel te laten verlopen? Heb jij daarnaast technische affiniteit? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Organisatie

Deze club richt zich wereldwijd op controle van industriële toepassingen, met ongeveer 1000 mensen werkzaam in Nederland is het een van de grotere spelers. Er heerst een prima, informele sfeer, waarbij wel hard gewerkt wordt.

Functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van internationale projecten en zorg je voor uitvoering van deze projecten binnen budget, planning, kwaliteit en naar tevredenheid van de klant. Je bent in staat om de status van jouw projecten op een accurate manier te rapporteren aan het management. Niet alleen de klanten maar ook medewerkers hebben verschillende culturen en achtergronden en dit maakt het goed inleven des te belangrijker.

Je werkt met name vanuit het kantoor in Rotterdam, maar af en toe bezoek je ook klanten. Je weet gestructureerd een project op te zetten en je stuurt daarnaast het projectteam aan. Je hebt hiervoor veel contact met ondersteunende afdelingen.

Functie eisen

De ideale projectmanager bestaat natuurlijk niet, maar kom jij hierbij in de buurt?

  • Bij voorkeur heb je een technische opleiding op HBO niveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (aansturen van projecten binnen de technische branche)
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Daarnaast ben je pro-actief, kun je goed coördineren en ben je analytisch sterk

Aanbod

Een goed, marktconform aanbod (salaris max. € 5.000,- op fulltime basis) een leaseauto en 13 ATV dagen naast de gewone vakantiedagen.

Inlichtingen

Jessica de Rijk 06-48939611