Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie

Ben jij een kei in het plannen van mensen op buitenlandse klussen en heb je affiniteit met techniek? Regel jij ook nog even een hotel en een helikoptervlucht als het nodig is?

Organisatie

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen van rond de 120 mensen in binnen en buitenland. Deze informele technische organisatie telt ruim 4000 mensen wereldwijd.

Functie

Wat ga je doen? Je zorgt dat alle medewerkers die moeten reizen op tijd op project aankomen, hiervoor heb je veel overleg en ben je de spil rondom de planning hiervan.

  • Je stelt de planning op en zorgt dat iedereen op tijd op z’n werk komt
  • Je overlegt met je collega’s over lopende en nieuwe projecten
  • Je bent aanspreekpunt voor medewerkers in binnen- en buitenland
  • Je regelt in overleg met de travel coördinator de benodigde visa, vluchten en hotels

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in staat om alles tegelijk te doen 😉 Als er iets buiten kantoortijd moet worden geregeld vanwege buitenlandse tijden draai je daar je hand niet voor om! Je spreekt goed Nederlands en Engels.

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding
  • Ervaring met het plannen van personeel in binnen en buitenland
  • Pro-actief, klantgericht, verantwoordelijk
  • Goed in coördineren en regelen
  • Kennis van Excel
  • Fulltime beschikbaar is een must

Aanbod

Een goed aanbod, veel vakantiedagen en, niet geheel onbelangrijk, een baan waar je je met 100% kan inzetten. Je bent fulltime beschikbaar en per snel.

Inlichtingen

Jose Wijkens – 06-48540835

Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Azure consultant – regio Amsterdam

Introductie Heb jij specifieke kennis van Microsoft Azure en ben jij helemaal in de wolken van digital cloud? Werk je graag zelfstandig met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar wil je daarnaast graag gebruik maken van de voordelen van een vast dienstverband? Denk aan: zekerheid (geen overbodige luxe in deze onzekere crisistijd!), een team van deskundige

Lees meer »

Financieel administratief medewerker (36 uur) – Regio Den Haag

Introductie Voor deze mooie organisatie die (landelijk) werkzaam is in de kinderopvang zijn wij op zoek naar iemand die zin heeft in een nieuwe financiële uitdaging. Zorg jij er als financieel administratief medewerker voor dat alle administratie op de juiste manier wordt verwerkt? Join the team! Financieel administratief medewerker (36 uur) – Regio Den Haag

Lees meer »
Schuiven naar boven