Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie

Ben jij een kei in het plannen van mensen op buitenlandse klussen en heb je affiniteit met techniek? Regel jij ook nog even een hotel en een helikoptervlucht als het nodig is?

Organisatie

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen van rond de 120 mensen in binnen en buitenland. Deze informele technische organisatie telt ruim 4000 mensen wereldwijd.

Functie

Wat ga je doen? Je zorgt dat alle medewerkers die moeten reizen op tijd op project aankomen, hiervoor heb je veel overleg en ben je de spil rondom de planning hiervan.

  • Je stelt de planning op en zorgt dat iedereen op tijd op z’n werk komt
  • Je overlegt met je collega’s over lopende en nieuwe projecten
  • Je bent aanspreekpunt voor medewerkers in binnen- en buitenland
  • Je regelt in overleg met de travel coördinator de benodigde visa, vluchten en hotels

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in staat om alles tegelijk te doen 😉 Als er iets buiten kantoortijd moet worden geregeld vanwege buitenlandse tijden draai je daar je hand niet voor om! Je spreekt goed Nederlands en Engels.

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding
  • Ervaring met het plannen van personeel in binnen en buitenland
  • Pro-actief, klantgericht, verantwoordelijk
  • Goed in coördineren en regelen
  • Kennis van Excel
  • Fulltime beschikbaar is een must

Aanbod

Een goed aanbod, veel vakantiedagen en, niet geheel onbelangrijk, een baan waar je je met 100% kan inzetten. Je bent fulltime beschikbaar en per snel.

Inlichtingen

Jose Wijkens – 06-48540835

Planner Personeel – INGEVULD DOOR WIKIWORK

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Creatieve Projectmanager – regio Amsterdam

Introductie Hier wil je gewoon werken! Heb jij een passie voor ‘learning & development’ en is ‘projectmanagment’ jouw middle name? Stap jij graag uit je comfortzone en voel jij je verantwoordelijk voor de prestaties van jouw team? Dan maken wij graag kennis met je! Creatieve Projectmanager – regio Amsterdam

Lees meer »

HR adviseur – regio Leiden

Introductie Heb jij WÉL een 9-5 mentaliteit? Dat komt goed uit! Bij deze organisatie worden ze niet blij van overwerken en wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Wil jij werken bij een innovatieve en snel groeiende retail organisatie? Heb jij genoeg kennis & ervaring van personeelsbeleid, verzuim en reïntegratie om de HR-afdeling

Lees meer »
Schuiven naar boven