interim HR adviseur – INGEVULD DOOR WIKIWORK

interim HR adviseur – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie

Ben jij een echte bouwer? Pas je in een no-nonsense bedrijf waarin hard gewerkt wordt?

Organisatie

Dit mooie familiebedrijf met meer dan 100 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen heeft een no-nonsense cultuur en er heerst een goede sfeer.

Functie

Vanwege het vertrek van de huidige HR adviseur en de veranderende organisatie is er besloten een interim adviseur te zoeken om de komende maanden wat HR beleid op te gaan zetten. Denk aan een BEO systematiek, inrichten van een functiehuis, gesprekscyclus etc. Hierna wordt dit overgedragen aan de nieuwe HR adviseur die geworven moet worden.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een echte door de wol geverfde interimmer, die al binnen veel organisaties ervaring heeft opgedaan.

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Afgeronde HBO P&A opleiding
  • Minimaal 5 jaar allround ervaring
  • Passend in een familiebedrijf

Aanbod

Per direct, 32-40 uur, voor minimaal 4 maanden.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

interim HR adviseur – INGEVULD DOOR WIKIWORK

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Transportplanner – regio Alphen – Gouda

Introductie Ben jij een echte regelaar en hou je ervan om een verantwoordelijke rol te hebben binnen een internationale organisatie? Zit plannen in jouw genen, plan dan snel een afspraak bij ons in om deze functie te bespreken. Transportplanner – regio Alphen – Gouda

Lees meer »

Backoffice medewerker – Regio Den Haag

Introductie Haal jij energie uit het zo goed mogelijk ondersteunen van je collega’s? Ben jij graag administratief bezig en verwerk jij foutloos (en een beetje snel 😉 ) verschillende data-analyses in Excel? Backoffice medewerker – Regio Den Haag

Lees meer »
Schuiven naar boven