HR Officer – regio Leiden

HR Officer – regio Leiden

Introductie

Voor dit mooie MKB bedrijf zoeken wij een hands-on HR officer, met een focus op recruitment. Iemand die past binnen het HR team van 3 mensen en die zich makkelijk zaken eigen maakt!

Organisatie

Deze verhuurorganisatie is onderdeel van een familiebedrijf en doet het al jaren goed binnen de branche. Men richt zich op industrie, transport en logistiek, winkels en bedrijven en verhuurt allerhande materialen. Zij bieden hierbij zowel maatwerkoplossingen als ook een deskundig advies. De organisatie bestaat momenteel uit ongeveer 150 medewerkers.

Functie

Wat ga je doen?

  • Naast operationele HR taken houd je je bezig met recruitment: schrijven van teksten, zoeken naar kandidaten en contacten onderhouden met kandidaten en deze begeleiden in het proces
  • Opstellen van contracten voor startende collega’s, je heet ze welkom en zorgt dat ze alle nieuwe spullen hebben
  • Je bent samen met je collega’s een vraagbaak voor collega’s op het gebied van HR, bij vragen staan ze aan je bureau!

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we vooral een leuke en gemotiveerde collega die nog veel wil leren. Je hoeft dus niet heel ervaren te zijn, idealiter heb je allebei, maar heb je óf enige HR-ervaring, óf de opleiding HRM afgerond, dan is dit zeker bespreekbaar.

  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar
  • Woonachtig in de regio Leiden-Alphen
  • Communicatief sterk en je hebt humor


Aanbod

Een leuke baan met prima voorwaarden, in een bedrijf met een goede sfeer waar hard wordt gewerkt maar ook tijd is voor leuke uitjes met elkaar.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

HR Officer – regio Leiden

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Schuiven naar boven