HR assistent, per snel! – regio Den Haag

Introductie

Ben jij per direct beschikbaar voor deze leuke HR baan? Pas jij binnen een informele organisatie waar men van aanpakken weet en heb je ruime ervaring als HR assistent? Reageer dan snel!

Organisatie

Dit bedrijf is hard groeiend maar wil wel zijn authentieke karakter behouden. Dus geen snelle groei met mensen die snel weg zijn maar juist zorgen dat de sfeer in het bedrijf blijft zoals hij is: hardwerkende gemotiveerde mensen die houden van een grapje op zijn tijd.

Functie

Als HR assistent kom je te werken in een klein HR team. Jij wordt verantwoordelijk voor allerhande operationele taken, zoals het inplannen van gesprekken, maken van contracten en bijhouden van personeelsdossiers, personeelsmutaties verzorgen enzovoort.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers (voornamelijk in het Engels) en je pakt eigenlijk alle HR taken die langs komen op!

Functie eisen

Voor deze functie beschik je over een paar jaar werkervaring als HR assistent, je moet namelijk snel up and running zijn! Verder:

  • Heb je een afgeronde HBO HR opleiding of vergelijkbaar
  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels
  • Ben je stressbestendig en een leuke collega
  • Kan je, wanneer het nodig is, haren op je tanden hebben
  • Ben je per direct beschikbaar
  • Beschik je over eigen vervoer

Aanbod

Deze functie is in eerste instantie als vervanging, maar vanwege de groei zou het vast kunnen worden. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en de arbeidsvoorwaarden zijn prima. Echt een uitdagende rol voor iemand die snel beschikbaar is!

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609