Financieel medewerker – regio Leiden

Financieel medewerker – regio Leiden

Introductie

Ben jij toe aan je eerste echte baan of heb je al een beetje werkervaring in de financiële wereld? Ben jij van het niet lullen maar poetsen en is jouw lievelingskleur paars? Reageer!

Organisatie

Dit kleine maar groeiende bedrijf staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. De met name MKB klanten zijn gevestigd in de regio en geven hun volledige financiële administratie uit handen aan dit bedrijf. Daarom maken waar ze voor staan: afspraak is afspraak, vertrouwelijkheid, in een open sfeer. Het bedrijf steekt veel energie in gezamenlijke uitjes en sportieve activiteiten.

Functie

In deze functie heb je volop ruimte om jezelf de komende jaren te gaan ontwikkelen. Je wordt goed ingewerkt en kunt daarna al snel zelfstandig aan de slag. Je taken zijn onder meer:

  • Inboeken en verwerken van facturen
  • BTW aangiftes voorbereiden
  • Contact met klanten en wellicht 1 dag per week bij de klant op kantoor werkzaam zijn
  • Voorbereiden jaarrekeningen en ondersteunen bij verdere financiële taken

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die toe is aan een eerste of tweede baan en die het leuk vindt om veel te leren. Daarom herken je jezelf in de volgende eisen:

  • Een afgeronde, financiële opleiding op minimaal MBO-4 niveau
  • Leergierig, betrokken en nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken (ja, dat kan echt!)
  • Je bent sportief, hebt humor en geen 9-5 mentaliteit

Aanbod

Een marktconform salaris. Overige voorwaarden zijn prima, met veel ruimte voor ontwikkeling. Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar, 40 uur kan uiteraard ook, want het is druk!

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Financieel medewerker – regio Leiden

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Creatieve Projectmanager – regio Amsterdam

Introductie Hier wil je gewoon werken! Heb jij een passie voor ‘learning & development’ en is ‘projectmanagment’ jouw middle name? Stap jij graag uit je comfortzone en voel jij je verantwoordelijk voor de prestaties van jouw team? Dan maken wij graag kennis met je! Creatieve Projectmanager – regio Amsterdam

Lees meer »

HR adviseur – regio Leiden

Introductie Heb jij WÉL een 9-5 mentaliteit? Dat komt goed uit! Bij deze organisatie worden ze niet blij van overwerken en wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Wil jij werken bij een innovatieve en snel groeiende retail organisatie? Heb jij genoeg kennis & ervaring van personeelsbeleid, verzuim en reïntegratie om de HR-afdeling

Lees meer »
Schuiven naar boven