Financieel medewerker – regio Leiden

Financieel medewerker – regio Leiden

Introductie

Ben jij toe aan je eerste echte baan of heb je al een beetje werkervaring in de financiële wereld? Ben jij van het niet lullen maar poetsen en is jouw lievelingskleur paars? Reageer!

Organisatie

Dit kleine maar groeiende bedrijf staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. De met name MKB klanten zijn gevestigd in de regio en geven hun volledige financiële administratie uit handen aan dit bedrijf. Daarom maken waar ze voor staan: afspraak is afspraak, vertrouwelijkheid, in een open sfeer. Het bedrijf steekt veel energie in gezamenlijke uitjes en sportieve activiteiten.

Functie

In deze functie heb je volop ruimte om jezelf de komende jaren te gaan ontwikkelen. Je wordt goed ingewerkt en kunt daarna al snel zelfstandig aan de slag. Je taken zijn onder meer:

  • Inboeken en verwerken van facturen
  • BTW aangiftes voorbereiden
  • Contact met klanten en wellicht 1 dag per week bij de klant op kantoor werkzaam zijn
  • Voorbereiden jaarrekeningen en ondersteunen bij verdere financiële taken

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die toe is aan een eerste of tweede baan en die het leuk vindt om veel te leren. Daarom herken je jezelf in de volgende eisen:

  • Een afgeronde, financiële opleiding op minimaal MBO-4 niveau
  • Leergierig, betrokken en nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken (ja, dat kan echt!)
  • Je bent sportief, hebt humor en geen 9-5 mentaliteit

Aanbod

Een marktconform salaris. Overige voorwaarden zijn prima, met veel ruimte voor ontwikkeling. Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar, 40 uur kan uiteraard ook, want het is druk!

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Financieel medewerker – regio Leiden

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Azure consultant – regio Amsterdam

Introductie Heb jij specifieke kennis van Microsoft Azure en ben jij helemaal in de wolken van digital cloud? Werk je graag zelfstandig met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar wil je daarnaast graag gebruik maken van de voordelen van een vast dienstverband? Denk aan: zekerheid (geen overbodige luxe in deze onzekere crisistijd!), een team van deskundige

Lees meer »

Financieel administratief medewerker (36 uur) – Regio Den Haag

Introductie Voor deze mooie organisatie die (landelijk) werkzaam is in de kinderopvang zijn wij op zoek naar iemand die zin heeft in een nieuwe financiële uitdaging. Zorg jij er als financieel administratief medewerker voor dat alle administratie op de juiste manier wordt verwerkt? Join the team! Financieel administratief medewerker (36 uur) – Regio Den Haag

Lees meer »
Schuiven naar boven