Financieel medewerker – regio Alphen aan den Rijn

Introductie

Ben jij een echte financiële teamspeler? Vind je het daarnaast ook leuk om je collega’s een stapje verder te helpen? Reageer dan snel!

Organisatie

Dit kleine maar groeiende bedrijf staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. De met name MKB klanten zijn gevestigd in de regio en geven hun volledige financiële administratie uit handen aan dit bedrijf. Daarom maken waar ze voor staan: afspraak is afspraak, vertrouwelijkheid, in een open sfeer. Het bedrijf steekt veel energie in gezamenlijke uitjes en sportieve activiteiten.

Functie

Wat ga je doen? Voor diverse MKB klanten administraties voeren, jaarrekeningen opstellen en het bijhouden van hun boekhouding.
Daarnaast ben je bereikbaar voor vragen op allerlei gebieden, soms ben je ook fysiek in het bedrijf van de klant aan het werk. Al deze bedrijven zitten in de regio dus je hoeft nooit ver te reizen!

Functie eisen

Voor deze functie heb je HBO werk en denkniveau en enkele jaren werkervaring. Bij voorkeur ben je bekend met het opstellen van jaarrekeningen. Verder ben je natuurlijk een leuke collega en vind je het leuk om een voorbeeld te zijn voor de jongere collega’s.

Aanbod

Een salaris passend bij je leeftijd en ervaring, het liefst ben je fulltime beschikbaar maar minder is bespreekbaar.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609