PERSBERICHT VOA juni 2015

YOUDID-VOAjuniborrelWikiwork-43

Het was donderdag 4 juni gezellig druk bij Flora Boskoop. Dat kwam niet alleen door het mooie weer, maar ook – en natuurlijk vooral – door de VOA-borrel die voorafgegaan werd door een korte introductie door VOA-bestuurslid Michel Hassefras en een wervelende voordracht van oud-schaatser Ben van den Burg. Hij bestookte zijn publiek van begin tot eind met soms onnavolgbare hersenkronkels die hij als een mitrailleur op de theaterzaal afvuurde. Daarmee hield hij zijn gehoor een uur lang moeiteloos in de ban en had hij regelmatig de lachers op zijn hand. Het applaus dat hij na afloop in ontvangst mocht nemen, was dan ook meer dan verdiend. Aansluitend maakte kersvers bestuurslid Matthijs Mulder als voorzitter van de VOA-starterscommissie bekend dat werving- en selectiebureau Wikiwork de tweede Q-starter van 2015 is geworden.

En nu aan het werk…
Nadat Linda Tjaden, samen met haar medewerkers Angela Blanken en Monique Labrie, op het podium de bijbehorende oorkonde met goodiebag en de door ING aangeboden flexplek voor drie maanden in iFlow had gekregen, konden de toeschouwers door middel van een originele videoclip kennismaken met de werkwijze van Wikiwork. Mediaproducent Creatieve Krachten en taaldirigent TekstBuis tekenden als co-creators voor de inhoud, die duidelijk maakte dat de drie dames hun goede resultaten met name te danken hebben aan hun persoonlijke betrokkenheid en vasthoudendheid. “Onze vrouwelijke intuïtie speelt een belangrijke rol, maar ons doorzettingsvermogen is de garantie voor succes”, was één van de opvallende uitspraken in de vlot lopende videoproductie. De uitsmijter – “Kunnen we nu weer aan het werk?” – onderstreepte het no-nonsense karakter van het Alphense werving- en selectietrio.

Een hele gave bonus
Tijdens de aansluitende borrel op het terras en in de tuin van Flora Boskoop konden de VOA-leden volop genieten van een stralend zonnetje en enkele drankjes, die vergezeld werden door uiterst smakelijke hapjes van huiscateraar en borrelsponsor Dufais. Linda, Angela en Monique maakten tussen de felicitaties door gebruik van de gelegenheid om te ontdekken welke kortingen en introductieaanbiedingen van andere VOA-leden zich in de goodiebag bevonden. Linda had ook even tijd voor een kort commentaar. “Om te beginnen ben ik natuurlijk heel blij dat we Q-starter zijn geworden. Al die prijzen zijn een hele gave bonus. En dat filmpje? Dat zetten we natuurlijk zo snel mogelijk op onze site!”

tekst: Rob van Tekstbuis
foto: Judith van Youdid