Corporate Recruiter (junior/medior) – regio Amsterdam

Introductie

Wil jij graag werken als corporate recruiter bij een ontzettend leuk bedrijf in de IT? Heb jij werkervaring in recruitment en wil je jouw match-skills verder in ontwikkelen in een ‘corporate’ functie? Dan kun je deze kans niet voorbij laten gaan. Voor een gave IT-organisatie in regio Amsterdam zoeken wij namelijk een *…tromgeroffel…* Corporate Recruiter!

Organisatie

Dit IT-bedrijf met rond de 100 medewerkers is hard aan het groeien. Door de beste te zijn in hun segment, waardoor ze zich onderscheiden, maar ook doordat ze de beste mensen aannemen. ‘WORK HARD, PLAY HARD’ is hier zeker van toepassing! Deze organisatie houdt zich bezig met het implementeren van digitale transformaties binnen verschillende ondernemende bedrijven. Op dit moment zoeken zij versterking voor de recruitment afdeling.

Functie

  • Als Corporate Recruiter heb je een super veelzijdige werkdag, waardoor het nooit saai is
  • Jouw belangrijkste taak is het werven van nieuw intern personeel voor de hele organisatie, je zoekt dus jouw eigen nieuwe collega’s, hoe leuk is dat?!
  • Je ondersteunt de állerleukste Senior Corporate Recruiter van de afdeling met allerlei werkzaamheden (kandidaten searchen, intakegesprekken voeren, nieuwe collega’s onboarden, administratieve werkzaamheden, etc.) . Heb je al meer ervaring dan past een stukje leidinggeven jou ook prima
  • In deze functie krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor zelfinitiatief

Functie eisen

  • Jij bent een sociaal, vlot type en bent overdreven nieuwsgierig naar andere mensen 🙂
  • Het is voor jou geen probleem om nieuwe mensen te leren kennen en deze ook zelf actief te benaderen
  • Je werkt graag in een commerciële functie en wil graag scoren
  • Je neemt graag zelf initiatief, bent flexibel en ziet wat er gedaan moet worden
  • Je bent op zoek naar een vervolgstap in je carrière (na je eerste echte baan) of je hebt al minimaal 2 jaar ervaring als recruiter

Aanbod

Dit aanbod kun je bijna niet afslaan… Het is een leuke, veelzijdige functie voor 32-40 uur, waarin je veel kunt leren en waarvoor je goed wordt betaald! Verder zijn er prettige voorwaarden, zoals een bonus- en pensioenregeling en eigen opleidingsbudget. Daarnaast is het een super gaaf bedrijf om voor te werken, met veel leuke uitjes (bbq’s, borrels & jaarlijkse wintersport trip!), een goede werksfeer en erg leuke en betrokken collega’s. De organisatie is groeiende, waardoor er zeker kans is op doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Marijse van Lente – 0683226706