Corona screening medewerker – regio Den Haag

Corona screening medewerker – regio Den Haag

Introductie

Ben jij vanaf september (minimaal) 2 maanden beschikbaar en lijkt het jou een mooie kans om jouw steentje bij te dragen aan de bestrijding van het coronavirus door patiënten en bezoekers te screenen op klachten en wegwijs te maken in het ziekenhuis?

Organisatie

Deze medische organisatie levert zorg aan patiënten uit de regio en bestaat uit verschillende afdelingen. Uiteraard wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit van zorg. Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 kunnen ze wel wat hulp gebruiken bij het wegwijs maken van patiënten en bezoekers. Daarom zijn wij op zoek naar meerdere screening medewerkers!

Functie

Wat ga je doen?

  • Safety first! Bij de ingang van het ziekenhuis ontvang je alle bezoekers en ‘screen’ je alle mensen volgens een vast protocol op medische klachten en mogelijke coronaverschijnselen
  • Je zorgt voor het wegwijs maken van bezoekers in het ziekenhuis, denk aan verschillende looproutes en instructies m.b.t. veiligheidsmiddelen (mondkapjes en desinfectiemiddel)
  • Tijdens je werk zit je zelf achter een plexiglas scherm en beschik je over de nodige beschermingsmiddelen

Functie-eisen

  • Beschikbaar vanaf september voor minimaal 2 maanden voor minimaal 24 uur p/w, startdatum 31 augustus
  • Flexibel inzetbaar i.v.m. de verschillende shifts die gedraaid worden: 08:00-11:00 / 11:00-14:00 / 14:00-17:00 en (bij drukte) een avondshift van 17:00-20:00, ook in het weekend
  • Je neemt jouw taken serieus en bent goed op de hoogte van de actuele veiligheidsvoorschriften en specifieke regelgeving binnen het ziekenhuis, o.a. voor patiënten en bezoekers (voordat je start ontvang je uiteraard een briefing)
  • Je bent communicatief sterk, je kunt mensen duidelijk uitleg geven en durft mensen aan te spreken op het volgen van de regels
  • Belangrijk voor deze functie is dat je zelf gezond bent en niet tot een medische risicogroep behoort
  • Werkervaring bij bijv. een receptie of frontoffice is een grote pré
  • Woonachtig in regio Den Haag-Rotterdam-Leiden

Aanbod

Het salaris voor deze rol ligt tussen de €1.750,- en €2.250,- (afhankelijk van leeftijd). Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van 2 maanden, afhankelijk van de ontwikkelingen bestaat de kans dat het langer duurt.

Inlichtingen

06-83226706 of marijse@wikiwork.nl

Sollicitatie

Corona screening medewerker – regio Den Haag

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Schuiven naar boven