C#/.Net ontwikkelaar – regio Leiden

C#/.Net ontwikkelaar – regio Leiden

Introductie

Ben jij een ontwikkelaar die graag zelfstandig aan de slag gaat? In deze flexibele functie bepaal jij samen met de klant het eindresultaat! Het betreft een vaste functie bij een organisatie, waar je verantwoordelijk wordt voor de intern ontwikkelde applicatie.

Organisatie

Dit kleine bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Er werken 12 mensen op kantoor (waarvan een deel nu nog thuis vanwege corona). De sfeer is gemoedelijk te noemen.

Functie

In deze functie ga je de klantenservice verder digitaliseren. Er komen diverse projecten aan, zoals het ontwikkelen van apps, optimaliseren van processen en verder integreren van applicaties.

Je werkt nauw samen met de twee directeuren, waarvan er een ook de software ontwikkelt en waarmee je kunt sparren.

Functie-eisen

Jij bent een ervaren ontwikkelaar met kennis op diverse vlakken. Belangrijkste is C#/.Net. Verder:

  • Ervaring met MS SCL server, kennis van Javascript en HTML 5
  • Ervaring met het maken van koppelingen tussen systemen
  • Ervaring met MVC
  • Je bent daarnaast analytisch, oplossingsgericht en je werkt zelfstandig
  • Je kunt prioriteiten stellen en je bent erg klantgericht

Aanbod

Deze functie is ook parttime in te vullen. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar ligt tussen de 3250 en 4500 bruto per maand.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

C#/.Net ontwikkelaar – regio Leiden

En dat is nog niet alles...

Ontdek meer vacatures

Projectmanager zorgkwaliteit – Regio Amsterdam

Introductie Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding en begrijp jij goed hoe de medische wereld in elkaar zit? Ben jij goed in het analyseren van data en heb jij overtuigingskracht & de skills om medisch specialisten inhoudelijk te adviseren op het gebied van betaalbare en toegankelijke zorg? Join the team! Projectmanager zorgkwaliteit – Regio

Lees meer »

Software Consultant – regio Den Haag

Introductie Ben jij op zoek naar een rol waarin je veel verschillende werkzaamheden uitvoert en waarin jouw interesse in software en automatisering uitstekend van pas komt? Lees dan snel verder & go for IT! 🙂 Software Consultant – regio Den Haag

Lees meer »
Schuiven naar boven