Alle vacatures

Hieronder een overzicht van alle vacatures:

 • Financial Controller (parttime) – regio Rotterdam

  Je voelt je als een vis in het water als het om cijfertjes gaat. Van een kloppende boekhouding tot het voorbereiden van de jaarrekening, je draait je hand er niet voor om.

 • Buitendienstmedewerker Makelaardij – regio Den Haag

  Ben je bijna of net klaar met je makelaarsopleiding en wil je niets liever dan starten om je opgedane kennis in praktijk te brengen? Dan hebben wij een hele leuke functie beschikbaar.

 • Binnendienstmedewerker – regio Den Haag

  Een klein maar fijn makelaarskantoor in de regio Den Haag is toe aan uitbreiding van de binnendienst.

 • Projectleider/tekenaar – regio Den Haag

  Ben jij thuis in regelgeving omtrent vergunningen, ‘lees en schrijf’ je Autocad en wil je de spin in het web zijn in de processen voor de klanten?

 • (Junior) Tekenaars – Regio Den Haag en Regio Den Bosch

  Ben jij enthousiast en wil je veel leren? Heb je een beetje ervaring met Autocad of wil je je hierin nog verder ontwikkelen?

 • Crediteuren medewerker – regio Den Haag

  Ben jij resultaatgericht, hou je van een kloppende (crediteuren)administratie en ben je bovenal enthousiast en klaar voor een superleuk bedrijf?

 • Campus Recruiter – regio Den Haag

  Heb jij net je studie (HBO/WO) met succes afgerond en ben je toe aan je eerste echte baan? Hoe leuk is dan een rol als Campus Recruiter, waarbij je je nog midden in het studentenleven begeeft (omdat je het stiekem toch een beetje mist).

 • Oproepreceptioniste – regio Den Haag

  Voor een internationaal opererend advocatenkantoor, met het Nederlandse kantoor in Den Haag, zijn wij altijd op zoek naar oproepreceptionistes.

 • Officemanager – regio Den Haag

  Hou jij van zaken regelen en verbeterprocessen doorvoeren binnen een internationaal opererende organisatie? En beschik jij over leidinggevende ervaring? Dan zoeken wij jou voor deze leuke functie.

 • Project/Process engineer – regio Alphen aan den Rijn

  Deze snelgroeiende en technische organisatie is op zoek naar een Project / Process engineer. Ben jij die ervaren Engineer/Ontwerper die toe is aan een nieuwe stap en de ambitie heeft door te groeien tot Project manager? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

 • Rayonmanager Belgie – regio Antwerpen / Mechelen

  Voor een opdrachtgever in “de wijn”, met kantoren in diverse Europese landen, zijn wij op zoek naar een accountmanager in België die toe is aan de tweede/derde stap in haar/zijn carrière.

 • Corporate Recruiter (junior/medior) – regio Amsterdam

  Wil jij graag werken als corporate recruiter bij een ontzettend leuk bedrijf in de IT? Heb jij werkervaring in recruitment en wil je jouw match-skills verder in ontwikkelen in een ‘corporate’ functie? Dan kun je deze kans niet voorbij laten gaan. Voor een gave IT-organisatie in regio Amsterdam zoeken wij namelijk een *…tromgeroffel…* Corporate Recruiter!

 • Secretaresse – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Ben jij toe aan een volgende stap in jouw prille carrière en wil je werken bij een mooi advocatenkantoor waar je de kneepjes van het secretaressevak kan verfijnen, lees dan snel verder en reageer!

 • Projectmanager – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Ben jij de vastgoed professional die alle ballen voor diverse projecten in de lucht kan houden?

 • Allround content specialist – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Heb jij een échte passie voor het schrijven van webcontent? Lijkt het jou leuk om voor verschillende branches (retail, mode-merken, techniek) online content te creëren en daarnaast contact te onderhouden met klanten? Ga dan aan de slag als content specialist in deze allround functie! Hoe gaaf is het, als jouw product uiteindelijk overal online te […]

 • Key Accountmanager Retailmarkt – Regio Den Haag

  Weet jij als de beste hoe de commerciële doelstellingen van een organisatie behaald kunnen worden? Heb je daarnaast ervaring in de FMCG/retailmarkt en kennis van wijn in het bijzonder? Dan is deze verantwoordelijke functie als Key Accountmanager Retail ongetwijfeld een mooie kans voor jou!


© 2019 Werving en selectiebureau WIKIWORK, Alphen aan den Rijn