Alle vacatures

Hieronder een overzicht van alle vacatures:

 • Project/Process engineer – regio Alphen aan den Rijn

  Deze snelgroeiende en technische organisatie is op zoek naar een Project / Process engineer. Ben jij die ervaren Engineer/Ontwerper die toe is aan een nieuwe stap en de ambitie heeft door te groeien tot Project manager? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

 • Medewerker ledenadministratie – regio Den Haag

  Ben jij op zoek naar een baan waar je een zeer divers takenpakket hebt? Bij een vereniging waar je, samen met een team van collega’s, iedere dag weer de belangen van de leden scherp in het vizier houdt en je helpt, daar waar het mogelijk is. De leden zijn Koning in dit geval.

 • Rayonmanager Belgie – regio Antwerpen / Mechelen

  Voor een opdrachtgever in “de wijn”, met kantoren in diverse Europese landen, zijn wij op zoek naar een accountmanager in België die toe is aan de tweede/derde stap in haar/zijn carrière.

 • HR assistent tijdelijk (verzuim) – regio Leiden

  Ben jij een administratieve 1000-poot? Heb je affiniteit met HR en/of verzuim en vind je het leuk om anderen te ondersteunen in deze best wel hectische rol?

 • Corporate Recruiter (junior/medior) – regio Amsterdam

  Wil jij graag werken als corporate recruiter bij een ontzettend leuk bedrijf in de IT? Heb jij werkervaring in recruitment en wil je jouw match-skills verder in ontwikkelen in een ‘corporate’ functie? Dan kun je deze kans niet voorbij laten gaan. Voor een gave IT-organisatie in regio Amsterdam zoeken wij namelijk een *…tromgeroffel…* Corporate Recruiter!

 • Secretaresse – regio Den Haag

  Ben jij toe aan een volgende stap in jouw prille carrière en wil je werken bij een mooi advocatenkantoor waar je de kneepjes van het secretaressevak kan verfijnen, lees dan snel verder en reageer!

 • Allround content specialist – regio Rotterdam

  Heb jij een échte passie voor het schrijven van webcontent? Lijkt het jou leuk om voor verschillende branches (retail, mode-merken, techniek) online content te creëren en daarnaast contact te onderhouden met klanten? Ga dan aan de slag als content specialist in deze allround functie! Hoe gaaf is het, als jouw product uiteindelijk overal online te […]

 • Key Accountmanager Retailmarkt – Regio Den Haag

  Weet jij als de beste hoe de commerciële doelstellingen van een organisatie behaald kunnen worden? Heb je daarnaast ervaring in de FMCG/retailmarkt en kennis van wijn in het bijzonder? Dan is deze verantwoordelijke functie als Key Accountmanager Retail ongetwijfeld een mooie kans voor jou!

 • Customer Support medewerker – ON HOLD

  Help jij de klant graag vakkundig en zie jij het als een uitdaging om ieder telefoongesprek af te sluiten als de vraag / het probleem van de beller is opgelost? Dan zoeken wij jou!

 • Project medewerker Export – regio Amsterdam-Zaandam

  Ben jij in staat om het exportproces vlekkeloos te laten verlopen en mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen deze soepeltjes op te lossen? Kom dan werken bij dit enerverende en gezellige bedrijf!

 • Junior bouwtechnisch projectleider – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Heb jij bouwtechnische kennis, ervaring met projectmanagement en ben jij graag ‘on the road’? Als junior bouwtechnisch projectleider bij deze informele organisatie heb jij een mooie, dynamische rol, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en betrokken bent bij bijzondere projecten!

 • Business controller retail – regio Leiden

  Ben jij de financieel en commercieel ingestelde business controller die overal een vinger in de pap wilt hebben? Dan ben jij geknipt voor deze functie!

 • Technisch Inkoopmedewerker – regio Rotterdam

  Word jij blij van het kopen van de nieuwste technische snufjes? Dat is mooi, want daar kun je hier je werk van maken! Wij zoeken een (junior) technisch inkoper die ervaring heeft met onderhandelingen, kennis van techniek én humor heeft!


© 2019 Werving en selectiebureau WIKIWORK, Alphen aan den Rijn