Alle vacatures

Hieronder een overzicht van alle vacatures:

 • Salarisadministrateur (24-40 uur) – regio Alphen a/d Rijn

  Zorg jij ervoor dat mensen hun verdiende loon ook echt krijgen? 😉 Als salarisadministrateur ben je ongetwijfeld de meest geliefde collega binnen de organisatie! Wat wil je nog meer?

 • C# .NET skilled IT-developer – regio Alphen a/d Rijn

  Spreek jij vloeiend C# .NET en ben je toe aan een nieuwe kans? Of ben je een startende IT-er met een technische studieachtergrond en wil je jouw skills graag toepassen bij een leuke werkgever waar je jezelf nog verder kunt ontwikkelen? Wie weet hebben wij dé perfecte match voor jou, deze organisatie is namelijk op […]

 • IT Projectmanager – regio Amsterdam

  Kun jij niet goed tegen je verlies en wil je altijd #1 zijn? Heb jij veel kennis van IT-projecten en is Microsoft Azure jouw favoriete hobby? Bij deze hippe organisatie kun je aan de slag als IT-projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende uitdagende projecten en is het jouw missie om elk project […]

 • Financieel Medewerker (fulltime) – regio Leiden

  Ben jij een financiële topper en hou je van een dynamische werkomgeving? Dan is dit jouw nieuwe baan!

 • Klantenservice medewerker – regio Den Haag

  Help jij de klant graag vakkundig en zie jij het als een uitdaging om ieder telefoongesprek af te sluiten als de vraag / het probleem van de beller is opgelost? Dan zoeken wij jou!

 • Financieel medewerker – regio Alphen aan den Rijn

  Ben jij een echte financiële teamspeler? Vind je het daarnaast ook leuk om je collega’s een stapje verder te helpen? Reageer dan snel!

 • SolidWorks tekenaar ✎ – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Ben jij een pro in SolidWorks en kun jij constructietekeningen écht tot leven laten komen in 3D? Show us your skills!!! ✎ Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in de regio op zoek naar een 3D-tekenaar die blij wordt van het ontwerpen van allerlei bijzondere tentconstructies. Hoe gaaf is het als jouw digitale ontwerp straks […]

 • HR assistent, per snel! – regio Den Haag

  Ben jij per direct beschikbaar voor deze leuke HR baan? Pas jij binnen een informele organisatie waar men van aanpakken weet en heb je ruime ervaring als HR assistent? Reageer dan snel!

 • HR assistent – regio Amsterdam

  Vind jij het een uitdaging om een HR afdeling verder vorm te geven en als HR assistent je bijdrage te leveren aan veel processen? En ben jij de beste HR-ondersteuner?

 • Corporate recruiter – regio Den Haag

  Ben jij als geen ander in staat om mensen aan het bedrijf te binden en deze enthousiast te krijgen? Ben je een goede netwerker en heb je aantoonbare ervaring in de werving? Reageer dan snel!

 • Data-entry medewerker (vast) – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Heb jij sterk cijfermatig inzicht en hoor jij thuis op de administratieve afdeling?

 • Marketing & Community developer – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Heb jij ‘last’ van #wanderlust en hou jij van hip, hot & happening? Heb jij ervaring in Marketing & Sales en is het jouw droom om een jonge ✶start-up✶ te laten groeien en een ‘travellers community’ op te zetten in Nederland? Join the team, geen tijd te verliezen!

 • Planner Materiaal – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Als materiaalplanner zorg jij ervoor dat alle spullen voor medewerkers op tijd (en liefst heel 😉 ) afgeleverd zijn. Dit betreft projecten over heel de wereld, zowel op land als op zee.

 • Office Assistent – INGEVULD DOOR WIKIWORK

  Ben jij servicegericht, pro-actief, communicatief sterk, commercieel ingesteld en toe aan je 1e of 2e stap in je carrière? Dan zoeken wij jou!

 • Verzuimadviseur (HR) – regio Leiden

  Ben jij thuis in Wet Poortwachter en ben je in staat om complexe dossiers te doorzien en het management hierover te adviseren?

 • Marketing Officer – regio Den Haag

  Ben jij een kei in het analyseren van marktdata en kun je de vertaalslag maken naar een creatieve marketingoplossing? Heb je daarnaast aantoonbare affiniteit met wijn en/of ervaring in de retail? Dan zoeken wij jou!

 • Projectmanager (techniek) – regio DH/Rotterdam

  Vind jij het leuk om wereldwijde projecten soepel te laten verlopen? Heb jij daarnaast technische affiniteit? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!


© 2019 Werving en selectiebureau WIKIWORK, Alphen aan den Rijn