Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wikiwork, gevestigd te Alphen aan den Rijn is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het werven en selecteren van kandidaten voor vaste en tijdelijke functies.

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is Wikiwork verwerkingsverantwoordelijke’ en maken wij gebruik van het Carerix-systeem voor het opslaan en verwerken van de door jou verzamelde persoonsgegevens. Carerix zelf is de ‘verwerker’ in deze relatie en faciliteert Wikiwork om aan de functionaliteiten van de AVG te voldoen. Wikiwork is als bemiddelingsbureau verantwoordelijk voor de daadwerkelijk uitvoer en instellingen ten behoeve van de AVG.

Wikiwork verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen binnen Wikiwork in contact te komen met (potentiële) vacaturehouders, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures.

We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot twee jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.

Je kunt Wikiwork op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacybeleid van Wikiwork.

Bij inschrijving als kandidaat/sollicitant/relatie via de website of per e-mail kun je zelf aangeven of je Wikiwork toestemming wilt geven om jouw gegevens gedurende één jaar na beëindiging van de sollicitatieperiode op te slaan in de database zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures en kan Wikiwork daarover contact met jou opnemen.


© 2019 Werving en selectiebureau WIKIWORK, Alphen aan den Rijn