Accountmanager – Alphen aan den Rijn

Introductie

Ben jij op zoek naar een commerciële functie waarin vooral de klant relatie super belangrijk is? Dan is dit dé geschikte functie voor jou.

Organisatie

Dit groeiende, internationale bedrijf bestaat uit 3 onderdelen, met rond de 50 mensen werkzaam in totaal. Ze bouwen hard aan een mooi product waar ze trots op zijn! De onderlinge sfeer is erg prettig. Zeker in het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een grapje of een borrel. Op dit moment zijn zij hard op zoek naar een ondernemende accountmanager die het team verder komt versterken!

Functie

Ben jij op zoek naar een commerciële functie waarin vooral de klant relatie super belangrijk is? Dan is dit dé geschikte functie voor jou. Deze organisatie beschikt namelijk over een breed klantenpakket met langdurige relaties. Aan jou de taak om deze relaties “warm” te houden.

In deze zeer afwisselende functie baan ben zowel ondersteunend als uitvoerend bezig. Bereid je offertes en presentaties voor en coördineer je alle projecten. Uiteraard ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel de toeleveranciers als de opdrachtgevers en de interne organisatie.

Functie-eisen

Ervaring in een rol als commercieel medewerker binnendienst of buitendienst, sales support of vergelijkbaar komt goed van pas!

  • Je bent leergierig en verdiept je graag in de (technische) producten waar het bedrijf in gespecialiseerd is
  • Daarnaast ben je uiteraard klantgericht en heb je een actieve en ondernemende houding; je durft zelf met goede ideeën te komen!
  • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je bent 40 uur p/w beschikbaar en regio Leiden is voor jou goed bereikbaar

Aanbod

Wat krijg je terug voor al je harde werk?

  • Een uitdagende, leerzame, fulltime baan met als doel een vast dienstverband
  • Marktconform salaris en goede voorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden
  • Prettige werkomgeving met gezellige collega’s & vrijmibo’s

Inlichtingen

Jessica de Rijk 06-25342062

Accountmanager – Alphen aan den Rijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven